Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Γιατί να επιλέξετε την Ακαδημία μας

Μέσω του προγράμματος μας, οι μαθητές-αθλητές θα αναπτυχθούν ως άτομα μαθαίνοντας βασικές αξίες, όπως: η σκληρή δουλειά, η αυτονομία και η μεγάλη αίσθηση οργανώσης και πειθαρχίας για να γίνουνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Εμείς πιστεύουμε ότι το βόλεϊ είναι όντως σχολείο της ζωής. Η ομαδα μας είναι άρτια εξοπλισμένη για να παρέχει στους αθλητές όλα τα εργαλεία που θα χρειαστούν ώστε να πετύχουν και στα δυο.

G&A Volleyball Academy

Η G&A Volleyball Academy ταυτίζεται με το πάθος των προπονητών της. Ο Ανδρέας και η Biljana είναι ικανοί να συζητούν, να επιλύουν προβλήματα και να καθοδηγούν τους νεαρούς αθλητές, αποτελώντας ιδανικό παράδειγμα προπονητών, έχοντας ταυτοχρόνως και την εμπειρία και τις γνώσεις.
Να είστε σίγουροι πως η ακαδημία μας αποτελέι ενα ασφαλή χώρο για να εκφραστεί το παιδί σας, να μιλήσει για οτιδήποτε το προβληματίζει και να μπορέσει γενικότερα να αξιοποιήσει δημιουργικά τον χρόνο του. Εμπιστευτείτε τους προπονητές μας για την προόδο και την εξέλιξη του.

Εστίαση στο μέλλον

Ύστερα από 25 χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο της πετοσφαίρισης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την ακαδημία μας για να μεταλαμπαδεύσουμε την γνώση και την εμπειρία μας. Οδηγούμαστε από το πάθος και την φιλοδοξία να επιτρέψουμε σε χιλιάδες νέες και νέους αθλητές να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Γιατί να επιλέξετε το πρόγραμμα μας

Η ομάδα μας δύναται μέσω της προπόνησης και των ατομικών συμβουλών να χτίσει ένα φιλικό και οικείο κλίμα στο οποίο ο αθλητής θα μπορεί να γνωρίσει τον κόσμο του Βόλεϊ, να ανακαλύψει τα όρια και τις δυνατότητες του, να μάθει να συνεργάζεται στο πλαίσιο μιας ομάδας, να χτίσει την αυτοπεποίθηση του και, εν τέλει, να γίνει ένας ολοκληρομένος αθλητής.

Andreas and Biljana photostory

Сheck out our Instagram profile and follow us for bursts of inspiration

[instagram feed=”3004″]

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin