ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Χατζηκοσμίδης Κυριάκος υπάρχει υποδομή τόσο από μηχανήματα όσο και ανθρώπινο δυναμικό έτσι ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε από τις πιο απλές έως τις πιο βεβαρυμμένες περιπτώσεις. Συνεργαζόμαστε και με αθλητές τόσο σε θέματα ενδυνάμωσης όσο και σε αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων.

ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Πτυχιούος πανεπιστημίου Ρώμης

Φυσιοθεραπευτήριο: Ζήνωνος 14 & Γρηγορίου Λαμπράκη, 166 55 Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 210 9652 686

ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΗΣ - ΠΟΔΙΑΤΡΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΟΥ – ΡΟΥΣΟΥΛΕΝΤΣΗΣ

Ο κύριος Δήμου είναι ο επικεφαλής του κέντρου Χειροπρακτικής και Ποδολογίας. Ως Χειροπράκτης ειδικεύεται στις ανατάξεις σπονδυλικής στήλης και άκρων για την αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων.

ΤΣΙΚΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ιατρός Ορθοπαιδικός – Ειδικός Αθλητίατρος
Πανεπιστημίου Nottingham U.K.

ΑθλητικΗ ΨυχολΟγος

Η Φρόσω Πατσού είναι Ψυχολόγος, πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αθλητική Ψυχολογία. Έχει ολοκληρώσει τετραετές πρόγραμμα συμβουλευτικής και έχει ειδικευτεί στην γνωσιακή-συνθετική συμβουλευτική διαδικασία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΙΝΟΣ

MS. PhD φυσιολογίας της άσκησης & της διατροφής Καθηγητής φυσικής αγωγής Φυσιοθεραπευτής Ms. PhD Αθλητιατρικής

 

VOLLEY HOUSE

Το κατάστημά μας με γνώση, εμπειρία και μεράκι μετράει ήδη 15 χρόνια πορείας στον χώρο του εμπορίου με εξειδίκευση στο βόλεϊ. Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και ευρύτερα των καταναλωτών σε εξειδικευμένα προϊόντα πάνω στο βόλεϊ και τον αθλητισμό γενικότερα.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin